verlengen

Een Mijn Bibliotheek profiel stelt je in staat om zelf online je eigen uitleningen en die van je gezin te verlengen.

Hiervoor klik je op de homepagina van deze site, rechtsboven op 'aanmelden bij mijn bibliotheek'.

 

mijn bibliotheek

Registreren bij Mijn Bibliotheek

Indien je nog nooit een profiel aangemaakt hebt, klik je op "registreren".

Haal 'Hechtel-Eksel' op uit de lijst aan en klik hierop.


Op het volgende scherm heb je je rijksregisternummer nodig als je je identiteitskaart / Kids Id gebruikt als bibkaart. Anders geef je de nummer van je bibkaart in.

Het paswoord bestaat uit de eerste vier cijfers van je geboortedatum (ddmm) gevolgd door de eerste drie letters van je familienaam, in hoofdletters. dus bv. voor Karel Jansen, geboren op 16.08.1975 is het paswoord 1608JAN.

Maak vervolgens je nieuwe profiel aan door zelf een gebruikersnaam, mailadres en paswoord te kiezen.
Je eigen vertrouwde paswoord bij je mailadres werkt het handigst. Dit is trouwens afgeschermd, ook de bibmedewerkers kunnen jouw paswoord in geen geval bekijken.

Eens een mijn bibliotheek profiel aangemaakt is in een Vlaamse bib blijft deze geldig. Dus maak in dat geval geen tweede profiel aan voor de bib van Hechtel-Eksel, je kan gewoon aanmelden en via "Voeg lidmaatschap toe" ook je uitleningen in onze bib beheren.

 

Nieuwe lid

Ben je een nieuw lid? Dan ontvang je automatisch een mailtje om je aan te melden bij Mijn Bibliotheek.

Gezinsleden toevoegen

Klik in de linkerkolom op "Voeg lidmaatschap toe" om ook de uitleningen van je gezinsleden te kunnen beheren. Ook hier bestaat het paswoord uit de eerste vier cijfers van je geboortedatum (dd mm) gevolgd door de eerste drie letters van je familienaam, in hoofdletters.

 

 

Problemen?

Indien aanmelden of online verlengen niet lukt, kunt u dit best meteen melden via telefoon (011 73 45 91)

of E-mail (jurgen.heylen@hechtel-eksel.be). In de mate van het mogelijke worden alle berichtjes zo snel mogelijk opgevolgd en beantwoord.