IT-ruimte

Er is gratis wifi in het bibliotheekgebouw.

Wie lid is, kan eveneens gratis een laptop in de IT-ruimte reserveren om gebruik te maken van het internet en van MS Office, voor de duur van twee uur per dag.

Wifi

Met je laptop, tablet of gsm kan je in het bibliotheekgebouw gratis gebruik maken van wifi.

Vraag het wachtwoord aan een bib-medewerker.

wifi

IT-ruimte

Wie lid is van de bib, kan gratis een laptop reserveren in de IT-ruimte op de eerste verdieping. Je sessie start steeds via een registratieschermpje, aan de hand van je Eid.
Op deze laptops kan je gebruik maken van het internet en van MS Office (bijvoorbeeld om een sollicitatiebrief te schrijven, een presentatie te ontwerpen...). Hierop mag je je mailbox openen en je werkstuk naar je eigen adres of Smartschool mailen.

Indien het gereserveerde uur op het punt staat te verlopen en zich niemand anders aandient om van het toestel gebruik te maken, staat het je vrij om je reservatie te verlengen, vooropgesteld dat dit binnen de openingstijden valt en binnen het maximum van 2 uur per dag.
 

Printen

Tegen betaling kan je eventueel afprinten, een  bladzijde kost 0,10 euro, een recto-verso print bijgevolg 0,20 euro. Een pagina afdrukken in kleur komt op 0,50 euro.De te vergoeden kosten verschijnen automatisch in je record. 

Belangrijk! De bib stelt zich niet voor als copycenter of drukkerij. Hiervoor kan je je in onze gemeente wenden tot professionele ondernemingen, waar de prijs uiteindelijk ook voordeliger zal uitvallen, waar je assistentie krijgt en een keuze aan papiersoorten e.d.
Bedenk ook dat je saldo in de bib (incl. lidgeld, maningen) in principe het bedrag van 5 euro niet zou mogen bereiken. Lenen en gebruik van de IT-ruimte zijn vanaf dat moment niet langer mogelijk,  om voor jou de onaangename verrassing van een eventueel hoger opgelopen bedrag te besparen.

it-ruimte