Commencer immédiatement

gelijkvloers

crop1.jpg

verdieping

crop2.jpg

UIT-agenda

Tentoonstelling

Jeugdboekenmaand

Quand
Van 1 maart 2020 tot 31 maart 2020
Prix
Free

Op 1 maart start de jaarlijkse jeugdboekenmaand. De bib van Eksel zet dan alles in het teken van boeken- en leesplezier voor de jeugd. Dit jaar is het centrale thema ‘Kunst’. We laten zien hoe kunst je fantasie en verbeelding kan triggeren. Want kunst gaat over meer dan alleen maar mooie dingen. Het zet iets in beweging. Het trekt je verbeelding op gang. Het roept een gevoel op. Het prikkelt ...

Cursus of workshop

Inloopcafe laptop, tablet en smartphone

Quand
Van 3 maart 2020 tot 31 maart 2020
Prix
Free

Alle leden van de bibliotheek die problemen hebben met hun ICT-apparaten (laptop, tablet, smartphone, ...) en hun toepassingen kunnen elke dinsdag van maart van 10u00 tot 12u00 terecht in het inloopcafé in de ontmoetingsruimte van de bib in Eksel. Je kan je laptop, tablet of smartphone gewoon meebrengen. Vrijwilligers staan klaar om je met je problemen te helpen.

Cursus of workshop

Workshop smartphonefotografie

Quand
woensdag 4 maart 2020
Prix
€ 20,0

Je krijgt tips & tricks rond smartphonefotografie, DIY filters en ook wat nabewerking. Met onze smartphone als enige wapen schieten we straffe foto’s. Moeilijk vakjargon uit de fotografie, daar wagen we ons niet aan. Wel ga je naar huis met een stevige portie tips en tricks om goede foto’s te maken met je smartphone. Opgelet: inschrijven verplicht!

Lees hier de volledige tekst van het bibreglement

reglement

Dernières acquisitions