Je mist iets in onze collectie? Dan kan je ons een aankoopsuggestie doorsturen.

Indien het een nieuw verschenen titel betreft, is het heel goed mogelijk dat de bib deze al bestelde, maar nog niet via de catalogus kan aanbieden omdat de nodige administratie nog dient te gebeuren. Meestal gaan er enkele weken overheen tot een nieuw bestelde titel uitleenklaar is.

We kunnen niet garanderen dat je suggestie effectief aangekocht zal worden. Onze aankoopverantwoordelijken maken een afweging op basis van het beschikbare budget en of het werk past in de collectie.Als je suggestie effectief aangekocht wordt, dan krijg je van ons een bericht.

Dit systeem kan niet gebruikt worden voor populaire reeksen en evidente aankopen omdat hiervoor meerdere aanvragen en reservaties tegelijk zouden gepost worden. 

Indien je  aanvinkt "mag voor mij gereserveerd worden", zal men het gewenste boek (cd, dvd, strip, ...) voor jou voorbehouden. Je mag ook een verwittigingsmailtje verwachten.

 

Doe een aankoopsuggestie:

 

Wij nemen de beveiliging van uw persoonsgegevens erg serieus en behandelen deze vertrouwelijk conform de wettelijke beveiliging persoonsgegevens en ons privacy beleid.