Over Donny Osmond

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Unspecified work-for-hire photographer

Donald Clark "Donny" Osmond (Ogden, 9 december 1957) is een Amerikaanse zanger, musicus, acteur en danser. Halverwege jaren 60 kreeg hij samen met zijn vier oudere broers bekendheid als The Osmonds. Begin jaren 70 is Donny begonnen aan zijn solocarrière, met het coveren van hits als "Go Away Little Girl" en "Puppy Love".

Discografie

Albums

  • The Donny Osmond Album (1971)
  • To You, with Love (1971)
  • Portrait of Donny (1972)
  • Too Young (1972)
  • My Best to You (1972)
  • Alone Together (1973)
  • A Time for Us (1973)
  • Donny (1974)
  • Disco Train (1976)
  • Donald Clark Osmond (1977)
  • Donny Osmond (1989)
  • Eyes Don't Lie (1990)
  • Four (1997)
  • This is the Moment (2001)
  • Somewhere in Time (2002)…Lees verder op Wikipedia