Titel
Men in black
Regisseur
Barry Sonnenfeld
Naar het werk van
Lowell Cunningham
Componist
Danny Elfman 1953-
Acteur
Tommy Lee Jones Will Smith
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
1997
Speelduur
94 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Pools, Tsjechisch, Hongaars, IJslands, Hebreeuws, Hindi, Deens, Zweeds, Fins, Noors, Grieks, Arabisch, Bulgaars Gebaseerd op The Malibu comic van Lowell Cunningham
EAN
8712609654950 8712609640151

Over Barry Sonnenfeld

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door David Shankbone

Barry Sonnenveld (New York, 1 april 1953) is een Amerikaanse filmregisseur. Hij begon zijn carrière als cameraman voor de Coen Brothers. Later regisseerde en produceerde hij big-budget films als Men in Black en Wild Wild West. Opmerkelijk is dat hij tijdens het regisseren op een paard zit en hij heeft toegegeven dat hij minstens 1 keer over moet geven tijdens de opnames.

Filmografie

Als regisseur

  • The Addams Family – 1991
  • Addams Family Values – 1993
  • For Love or Money - 1993
  • Get Shorty - 1995
  • Men in Black - 1997
  • Wild Wild West - 1999
  • Men in Black II - 2002
  • Big Trouble - 2002
  • RV - 2006
  • Men in Black III - 2012
  • Nine Lives - 2016

Als cameraman